Akoestisch coverduo Big Bucks & Easy Money. Muzikanten gezocht voor een spetterend bedrijfsfeest? Bel Ben's Bookings!

Het duo Big Bucks & Easy Money en K”BAM! de akoestische rockband zijn na 26 jaar opgeheven en helaas niet meer te boeken. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe bands. Tot die tijd is het misschien interessant om naar een andere band van Ben Blue te kijken.

GENRE
Pop,Rock, Blues, Country
VOORBEELDEN
Johnny Cash, The Beatles, Neil Diamond, Neil Young, Talking Heads, Kinks, Kings of Leon, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple etc.
GELEGENHEDEN
Feest, Bruiloft, Café, Tuinfeest, Festival, Dorpsfeest

Prijzen

Big Bucks & Easy Money kosten:

vanaf € 400 voor een uur.

vanaf € 700 voor drie sets van 45 minuten.

Exclusief installatie, reiskosten en 9% BTW

Uitleg over de kosten zijn te vinden op de prijzen pagina

Feest met Big & Easy?

of:
Boek Big Bucks & Easy Money

Akoestisch duo

Big Bucks en Easy Money is het duo van Ben Blue en liedjeskanon Anton Arema. Ze ontmoetten elkaar in 1992 op het Rotterdams Conservatorium. Easy was afgestudeerd klassiek gitarist en Big was een praktijkman met zo’n 20 jaar aan podiumervaring.

Samen haalden ze hun diploma voor popdocent en richtten ze het duo op. In de jaren die daarop volgden hebben ze zich steeds meer bekwaamd in het spelen op heel veel verschillende gelegenheden.

Twee rockers met een verschillende achtergrond

Big, een vingervlugge snarentovenaar die zich vooral bezig hield met snelle riffs en soli en Easy, een ambachtelijke liedjesman die heel veel songs kende. Ze leerden van elkaar en ontdekten manieren om de meest uiteenlopende stijlen op overtuigende manier met slechts twee akoestische gitaren neer te zetten. Ze spelen pop, rock, country, blues, soul en als ze op dreef zijn zelfs disco. Uiteenlopende songs van o.a. The Beatles, Johnny Cash, Nirvana en Pearl Jam worden met verve gebracht.

Overal thuis

Door hun enorme ervaring zijn Bucks & Money op hun plaats op zowel keurige recepties als ruige dorpskermissen. Ze voelen de sfeer feilloos aan en zijn in staat verrassend veel verzoekjes te honoreren. Desgewenst begeleiden ze een liedje en regelmatig geven ze de microfoon en/of gitaar aan iemand die zich geroepen voelt ook een liedje te zingen. Ieder optreden is dan ook volslagen uniek. Sinds hun oprichting betraden Big Bucks & Easy Money duizenden keren het podium in binnen- en buitenland; van huiskamers tot stadions.

Anton Arema bij K'BAM! live muziek huren voor een juileum? Huur de beste coverband bij Ben's Bookings

Anton Arema

Anton Arema heeft twéé conservatoriumdiploma’s: popdocent en klassiek gitaar. Geef deze man een willekeurig instrument en hij bespeelt het. Laat hem een nummer horen en hij reproduceert het. Anton zingt en speelt gitaar in Big Bucks & Easy Money en K’BAM!, speelde een zeer overtuigende Gene Simmons in Kiss This en maakte samen met Ben deel uit van Ali B’s live band. Naast optreden geeft hij o.a. les op de SKVR in Rotterdam en op zijn eigen Popschool Portland.

Gitarist zanger Ben Blue solo. Live muziek boeken of een band huren? Gitarist Ben Blue, duo Big Bucks & Easy Money e.v.a.

Ben Blue

Ben Blue is gitarist sinds 1974. In 1977 werd hij lid van de bluesband Crash Landing, waar hij op 15-jarige leeftijd zijn eerste bandervaringen opdeed. Vervolgens speelde Ben in twee hardrock bands; Highway Chile was zeer populair in Rotterdam en met Helloïse verwierf hij landelijke bekendheid. Ze maakten een aantal albums en toerden door het land, met als hoogtepunten optredens in Ahoy’ en De Kuip in Rotterdam.

Vier jaar nadat Helloise in 1987 stopte, volgde Ben een opleiding voor docent popmuziek aan het Rotterdams Conservatorium en werd hij gervraagd in de band van saxofonist Bertus Borgers, waar hij twee jaar met veel plezier deel van uitmaakte. Op het conservatorium kwam Ben in contact met Anton Arema, waarmee hij het akoestische coverduo Big Bucks & Easy Money oprichtte. Dit duo en de daarvan afgeleide band K’BAM! spelen tot op de dag van vandaag op alle denkbare plaatsen en gelegenheden. Ook ontwikkelde Ben een interesse voor Country & Western muziek en maakte hij met Anton een album in dit genre.

Vanaf 2004 speelt Ben Blue ook solo en heeft hij het “liedjes-op-maat-bedrijf” The Songbakery.