Jamsessies en gratis audities.

Jamsessie cartoon band. band huren voor een feestje? Wij hebben een band voor elke gelegenheid.Via Facebook krijg ik nog wel eens uitnodigingen voor jamsessies. Buiten dat ik daar niet zo dol op ben is het voor mij als beroepsmuzikant  een beetje onhandig als ik op een vrijdag- of zaterdagavond ergens mijn beroep ga staan uit te oefenen zonder beloning. Maar ik heb wel een heel leuk idee hoe het misschien ook kan:

 

Beste uitbater,

Ik heb een hartstikke leuk idee waar jij als kroegbaas van mee kunt profiteren. Ik weet een gezellige ruimte waar ik de komende tijd regelmatig feestjes kan organiseren en waar ik dan zelf live speel. Ik heb een oude tap weten te regelen, een koelkast, een frituurpan en een keukenblok. Het enige wat ik nog nodig heb is eten, drinken en wat mensen voor de bediening.

Drankjes. band huren voor een feestje? Vind een popgroep bij Ben's BookingsDit is waar een fantastische kans ligt voor jou en je collega’s. Als een aantal van jullie nu gewoon gezellig komen met een paar fusten bier, zeg tien kratten frisdrank, wijn, broodjes en snacks en zo (Misschien wel wat nootjes, nootjes zijn altijd lekker!) en gewoon fijn gaan doen waar je goed in bent. Tappen, schenken, bedienen. Lekker wat snacks in de frituur gooien en natuurlijk naderhand opruimen, poetsen en afwassen. Dit is tenslotte je hobby, toch? En je vindt het enorm leuk om te doen. Er zijn verder alleen maar voordelen; Je hebt een bere-gezellige avond, het is een prima promotie voor je bedrijf (Je mag gewoon kaartjes meenemen om uit te delen), je kunt netwerken met en leren van je collegae, doet gratis ervaring op en wordt er duidelijk op alle fronten beter van.

Helaas kan ik je hier geen geld voor geven. Muziek maken is namelijk mijn werk en ik betaal er alle rekeningen van dus de omzet heb ik zelf nodig. Wat we wel kunnen doen is dat je een aantal vrienden uitnodigt om te komen. Die laten we dan entree betalen en dat mag je dan wel hebben. Of we verdelen het eerlijk. Als je nou maar genoeg vrienden hebt kun je daar misschien ook nog een leuk zakcentje aan verdienen!

Gratis audities

Mocht dit plannetje nu niet werken, dan heb ik nog een schitterend idee opgedaan bij een bowlingbaan annex partycentrum in Zwijndrecht waar bands gratis mogen auditeren.

Beste partycentrum-baas,

Koks. band boeken voor een trouwerij? Ben's Bookings heeft live muziek voor je feest, bruiloft, café, receptie of ander evenement.Natuurlijk wil je meer werk genereren, naamsbekendheid opbouwen en ervaring opdoen om een nog betere service aan je klanten te kunnen bieden. Daarom heb ik nu een uitgelezen kans voor je! De komende maanden geef ik in datzelfde leuke zaaltje van hierboven tien keer een themafeest. Daar mogen tien verschillende bedrijven de hele avond cateren. Je kunt bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo duidelijk op de kleding zetten, je mag een banner ophangen en flyers meenemen. Een leuk idee is een menukaart waar duidelijk de naam van je bedrijf op staat en die de mensen mee naar huis kunnen nemen.

Bij elk feest mogen de gasten stemmen op het menu en de bediening en het bedrijf met de meeste stemmen mag een keer komen cateren, let op: TEGEN BETALING! Dan krijg je dus misschien ook nog wel echt geld voor je werk. De andere negen bedrijven krijgen niets maar die hebben dan toch maar mooi een ontzettend leuke en leerzame avond gehad. En die naamsbekendheid is ook niet mis.

Rode DJ image. band boeken voor een trouwerij? Wij hebben een zanger gitarist, akoestisch duo, een feestband, jazz combo en een bluesrock powertrioBij het betaalde elfde optreden vraag ik dan ook mijn broer DJ Johnnyboy om te draaien. Dat is een ontzettend goeie virtual air-DJ die gewoon 100% live zijn USB-stick opstuurt! DJ Johnnyboy vraagt € 800,- per optreden en omdat ons totale budget voor deze avond € 1000,- is blijft er voor jullie als bedrijf nog een erg leuk bedragje over.

Zeg nou zelf: Als je deze gouden kans laat liggen ben je toch een dief van je eigen portemonnaie? Ik zeg:”Doen!”

 

Mooie vrouwen met bier. Bands, muziek of artiesten gezocht? Ben's Bookings.Lees ook de blog: “Tieten en Bier”