K'BAM! De akoestische rockband. Liveband gezocht? K'BAM voor het beste feest.

Het duo Big Bucks & Easy Money en K”BAM! de akoestische rockband zijn na 26 jaar opgeheven en helaas niet meer te boeken. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe bands. Tot die tijd is het misschien interessant om naar een andere band van Ben Blue te kijken.

GENRE
Pop,Rock, Blues, Funk, Soul, Reggae
VOORBEELDEN
The Beatles, RHCP, Neil Diamond, Stevie Ray Vaughan, The Rolling Stones, Kings of Leon, The Black Eyed Peas, Neil Young, Bob Marley, Wild Cherry, Jimi Hendrix, The Police etc.
GELEGENHEDEN
Feest, Festival, Bruiloft, Café

Prijzen

K’BAM! de akoestische rockband kost:

vanaf € 600 voor een uur.

vanaf € 1200 voor drie sets van 45 minuten.

Exclusief installatie, reiskosten en 9% BTW

Uitleg over de kosten zijn te vinden op de prijzen pagina

Rocken met K’BAM!?

of:
Boek K'BAM! de akoestische rockband

‘Hoe bestaat het dat die band al die verzoekjes kan spelen?’
‘Hoe is het mogelijk dat ze alles op akoestische gitaren doen, van disco tot hardrock?!

K’BAM! is een band waarover wordt nagepraat.

Rockband K'BAM! live muziek gezocht voor thuis? Akoestische popcovers van K'BAM! vind je bij Ben's BookingsDe gitaristen van K’BAM!, de akoestische rockband, laten hun elektrische gitaren en versterkers thuis. Zo zit de band niet vast aan “geluidjes” en kunnen ze zich helemaal storten op waar het om gaat: Heel veel liedjes spelen. De band heeft een enorm repertoire aan Engelstalige popcovers en bindt zich niet vast aan een stijl.

Zodoende is K’BAM! uitermate flexibel en de band wordt wel een “levende jukebox” genoemd; met grote regelmaat wordt er gespeeld wat het publiek roept. Rock, blues, funk, disco, reggae of country; de heren draaien hun hand er niet voor om.

Door de keuze voor akoestische instrumenten heeft de band een prettige sound. Ook de bassist en drummer slepen geen kisten vol overbodige apparatuur mee. Gewoon basisinstrumenten en de power komt van de mannen zelf.

Live band K'BAM! voor je feest of bruiloft. bandje boeken? Leuke live muziek voor elk feest bij Ben's Bookings.K’BAM! verschuilt zich niet achter verfijnde apparaten maar levert de gewenste energie uit de eigen biomassa. En op deze manier kunnen ze desgewenst steviger rocken dan een gewone coverband.

K’BAM! bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten met een rock achtergrond maar ook met voldoende ervaring en vakmanschap om elke situatie haarfijn aan te voelen. Of een feest muzikaal omlijst moet worden of een kroeg uit zijn dak moet gaan; K’BAM! speelt de juiste songs op het juiste moment. K’BAM!: geen spullen, maar spelen!

De bandleden van K’BAM!

Drummer Joeri Rook bij de beste akoestische feestband. live muziek gezocht? Ben's Bookings heeft live muziek voor je feest, bruiloft, café, receptie of ander evenement.Joeri Rook

Joeri Rook drumt bij K’BAM! Een muziekpurist die desnoods met een superkleine drumkit toch perfect de originele groove van een song neerlegt. Joeri heeft altijd het juiste tempo en de goede feel te pakken en zorgt dat de akoestische rockband ondanks de eenvoudige apparatuur toch verrekte dicht bij het origineel blijft. Naast K’BAM! drumt hij onder andere ook bij VOF de KunstCharlie Dee en Nod Steward & the Faces.

Anton Arema en Ocki Klootwijk. bandje huren voor een tuinfeest? live acts zijn te boeken bij Ben's Bookings

Ocki Klootwijk

Ocki Klootwijk is een alom bekend en gerespecteerd bassist, maar ook studio-eigenaar, producent, technicus en stage-manager bij grote festivals. En hij zingt ook nog. Ocki speelt ook in het bluesrock powertrio Hurricane Bob. Ocki bast(e) daarnaast bij o.a. Lemming, Stealer, I’ve got the Bullets, Rick de Vito, Barry Hay and his Barking Dogs en VOF de Kunst en als invaller bij Anouk en The Golden Earring. Hij is aan het conservatorium afgestudeerd als popdocent maar heeft het momenteel te druk om les te geven.

Anton Arema bij K'BAM! live muziek huren voor een juileum? Huur de beste coverband bij Ben's Bookings

Anton Arema

Anton Arema heeft twéé conservatoriumdiploma’s: popdocent en klassiek gitaar. Geef deze man een willekeurig instrument en hij bespeelt het. Laat hem een nummer horen en hij reproduceert het. Anton zingt en speelt gitaar in Big Bucks & Easy Money en K’BAM!, speelde een zeer overtuigende Gene Simmons in Kiss This en maakte samen met Ben deel uit van Ali B’s live band. Naast optreden geeft hij o.a. les op de SKVR in Rotterdam en op zijn eigen Popschool Portland.

Gitarist zanger Ben Blue solo. Live muziek boeken of een band huren? Gitarist Ben Blue, duo Big Bucks & Easy Money e.v.a.

Ben Blue

Ben Blue is gitarist sinds 1974. In 1977 werd hij lid van de bluesband Crash Landing, waar hij op 15-jarige leeftijd zijn eerste bandervaringen opdeed. Vervolgens speelde Ben in twee hardrock bands; Highway Chile was zeer populair in Rotterdam en met Helloïse verwierf hij landelijke bekendheid. Ze maakten een aantal albums en toerden door het land, met als hoogtepunten optredens in Ahoy’ en De Kuip in Rotterdam.

Vier jaar nadat Helloise in 1987 stopte, volgde Ben een opleiding voor docent popmuziek aan het Rotterdams Conservatorium en werd hij gervraagd in de band van saxofonist Bertus Borgers, waar hij twee jaar met veel plezier deel van uitmaakte. Op het conservatorium kwam Ben in contact met Anton Arema, waarmee hij het akoestische coverduo Big Bucks & Easy Money oprichtte. Dit duo en de daarvan afgeleide band K’BAM! spelen tot op de dag van vandaag op alle denkbare plaatsen en gelegenheden. Ook ontwikkelde Ben een interesse voor Country & Western muziek en maakte hij met Anton een album in dit genre.

Vanaf 2004 speelt Ben Blue ook solo en heeft hij het “liedjes-op-maat-bedrijf” The Songbakery.