Laat een recensie achter.

Volg de link hieronder naar Google reviews en laat weten wat je van de muziek vond.

Misschien moet je even omlaag scrollen; Google vindt de hotel-site “Booking.com” belangrijker dan Ben’s Bookings…

Leave a review

Please follow the link to Google reviews and tell us what you think about the music.

You may have to scroll down a bit; Google puts the hotel-site “Booking.com” above Ben’s Bookings…

Ben's Bookings
5.0
Gebaseerd op 38 beoordelingen
powered by Google
roger ramakers
roger ramakers
15:02 03 Jun 19
Ben heeft bij mij gelogeerd ivm met een optreden in het zuiden. Uit interesse en nieuwsgierigheid ben ik gaan kijken in de kroeg waar hij nog een optreden voor de avond had kunnen regelen. Ik was aangenaam verrast door wat ik hoorde en zag. De ervaring en het plezier straalde er overduidelijk vanaf. In zijn eentje is hij in staat om volwaardig en aanstekelijk de zaak met muziek te vullen. Met een schijnbaar groot gemak speelt hij nummers van allerlei genres, met een niveau waarvan ik als hobbymuzikant zeer onder de indruk was. Door zijn professionele aanpak zijn de nummers tot in de finesses uitgewerkt. Met zijn (net nieuwe) effectprocessor is hij in staat om in zijn eentje meerlagige muziek te maken waarbij je een drummer en bassist geen moment mist. Ritmisch en technisch van zeer hoog niveau. Daarnaaast is hij ook nog eens werkelijk in contact met zijn publiek. Als een echte entertainer speelt hij in op gebeurtenissen in de zaak en zorgt hij ervoor dat het publiek zich vermaakt. Kortom, een muzikant die zijn vak verstaat. Chapeau!
Luc Van Leeuwen
Luc Van Leeuwen
16:10 01 Aug 18
Heerlijke vent, ontzettend veel muziek kennis en een heerlijke show! Wat wil je nog meer
André Van Leeuwen
André Van Leeuwen
18:08 29 Jul 18
Wat een top muzikant is deze artiest!!!! Wat deze man met zijn gitaar kan.... fenobinabel!!! Ik heb hem nu 2 keer gezien/gehoord in de Stulp in Renesse, komende woensdag 1 augustus speelt hij voor de derde keer in de Stulp, samen met Big Bax en Easy Mind, ik ben er zeker bij!!! Ben, super, ga zo door!!!
Koos Inge
Koos Inge
20:40 28 Jun 18
Tuinfeest 23 juni 2018: Samen met onze gasten genoten van jullie muziek, professioneel gebracht met humor en op aanvraag. Jullie zorgden voor een geweldige sfeer! Dank jullie wel! See you soon somewhere.
Bas de Voogt
Bas de Voogt
00:08 23 Feb 18
Super avond gehad! Hij speelt van alles, echt een keer kijken naar zn performance!
Annemieke van Es
Annemieke van Es
04:31 30 Jul 17
Enorm goede ervaringen met Ben in de combinatie Big Bucks en Easy Money! We waren op zoek naar een band voor onze bruiloft 2 jaar geleden, maar als je dan gaat googelen wordt je niet blij: allemaal (ongetwijfeld goed bedoelde) commerciële bandjes waar we beiden als muziekliefhebbers de kriebels van kregen. Totdat.... we online tegen Ben en z'n maatje Anton aan liepen: 2 gasten die zichzelf niet al te serieus nemen, terwijl ze serieus goed kunnen rocken. We hebben ze direct geboekt (nog zonder ze live te hebben gezien). Toen we ze een tijdje daarna ook daadwerkelijk live zagen (een marathon spelend bij de marathon van Leiden) werd ons goede gevoel alleen maar dubbel en dwars bevestigd! Wat een relaxte gasten, wat een gevoel voor sfeer en publiek aanvoelen en wat een muzikale kennis en bovenal kunde hebben die 2 in huis! Een aantal maanden later onze bruiloft: mede dankzij deze mannen was dat een top dag! Van te voren nergens druk om gemaakt (slaat de muziek wel aan? Gaan mensen wel dansen?) want we wisten: die twee gasten gaan er gewoon een topavond van maken! We zouden bijna feestjes gaan bedenken om ze maar weer een keer te kunnen laten komen spelen 🙂
Henric v G
Henric v G
12:13 29 Jul 17
Een geweldenaar op de gitaar. Punt uit. Neemt je moeiteloos mee van het ene genre naar het andere. Reisje terug in een muzikaal verleden en helemaal up-to-date met de muziek van het heden. Solo, in duo, trio of volledige band. Akoestisch of elektrisch, het is allemaal even goed en altijd een feestje. Naast een geweldige muzikant ook een ontzettend fijne vent. Top dus!
initium71
initium71
11:43 29 Jul 17
Samen met de rest van de jongens van Helloise is Ben één van mijn 'muzikale opvoeders' geweest,voor mij wat betreft de "Metal Scene" en,het is onwijs te gek,om te zien -en te horen dat hij na al die jaren nog steeds going strong gaat!Echt top! En,daarnaast geniet ik ook van de grapjes die hij altijd plaats op Facebook.Zo mag je van mij nog jaren doorgaan,Ben!
Arianne Eikmans
Arianne Eikmans
16:53 26 Jul 17
K' Bam is een geweldige akoestische rockband! Ze spelen nagenoeg alles, en geregeld verzoeknummers. De sfeer is altijd goed. De mannen stralen enorm veel enthousiasme uit, zijn grappig en uiteraard geweldige muzikanten. Big Bucks and Easy Money, twee gitaristen, spelen ook wat je maar kunt bedenken. Zijn geweldig goed, en zeer goede entertainers.
Matthew Macdonald
Matthew Macdonald
01:26 20 Jul 17
This guy is the man! Plays a crazy variety of songs. Did an amazing johnny cash cover.
Volgende beoordelingen
js_loader