BOEK BIJ ONS EEN BAND VOOR JE FEEST

De band K'BAM is ook te boeken voor je huwelijk

K’BAM!

U zoekt profesionele live-muziek? Welkom bij Ben’s Bookings!

Kwaliteit, professionaliteit, ervaring en flexibiliteit zijn sleutelwoorden bij onze bands. In overleg bekijken we wat het beste is voor uw feest en maken we er een geslaagd evenement van. Al onze bands bieden u:

  • Een breed repertoire aan Engelstalige muziek
  • Standaard een avondvullend optreden van 3 X 45 minuten
  • De flexibiliteit om deze speeltijden aan te passen of uit te breiden
  • Een goede installatie met de mogelijkheid om licht en pauzemuziek te leveren
  • Professioneel inzicht in het geluidsnivo dat toepasselijk is voor de gelegenheid
  • Een prima financiele afwikkeling , waarbij wij de belastingtechnische kant van de zaak regelen

Met 40 jaar ervaring als gitarist, zanger, componist en regelneef weet Ben Blue als geen ander wat er van een live-act wordt verwacht. In 1974 begon hij met muziek maken en vanaf 1978 tot 1987 tourde hij met zijn rockbands en maakte een aantal goed ontvangen albums. Daarna haalde Ben een conservatoriumdiploma en ging hij overwegend akoestische popcovers spelen.

Na een aantal jaren overal gerockt te hebben dat de buren er schande van spraken besloot hij om zijn muziek in dienst van de klant te stellen en volume, repertoire en stijl aan te passen aan de gelegenheid.

Onze insteek is dat een live muzikant of band er is om de feestvreugde of de omzet (of beide) te verhogen en daarom bieden we een zestal verschillende bands, met verschillende bezettingen en stijlen. De meeste bezettingen kunnen zowel rustig als stevig spelen of, wat meestal gewenst is, het in de loop van een avond opbouwen.

Live muziek maakt een feest helemaal af en de bands van Ben’s Bookings hebben ruim voldoende ervaring en vakmanschap in huis om te zorgen dat ook uw feest er een wordt waar iedereen met veel plezier over napraat.

Wij hebben een akoestische solo, duo of trio-act, de beste akoestische rockband, een jazz- en easy listening combo en een stevig bluesrock powertrio. Alle bands zijn van bijzondere kwaliteit door het vakmanschap en spelplezier van de muzikanten. De muzikanten van al Ben’s bands hebben zowel een ruime ervaring als een goede opleiding en zijn flexibel genoeg om zich aan bijna elke situatie aan te passen.

NIEUW:
Momenteel zijn we ons aan het verdiepen in de mogelijkheid om naast, of na afloop van onze optredens ook als DJ nog even een extra feestje te bouwen. Vraag naar de mogelijkheden!

 

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someone