Een stripverhaal over K’BAM! de akoestische rockband

K'BAM! De akoestische rockband. band gezocht voor tuinfeest? Gitaarmuziek, pop, rock, covers, blues, jazz, funk, soul. Akoestische band.In 1996, kort na het ontstaan van de band, kwam ik op het idee om een stripverhaal te maken over K’BAM! Vanwege de naam kwam ik al snel op een Marvel-achtig idee uit. Een dik boek aangeschaft: “How to draw comics the Marvel way”, flink gestudeerd, geoefend en de strip gemaakt. Hoewel ik het zelf nog steeds een ludiek idee vind, blijkt wel dat je duidelijk niet in een paar weken goed leert striptekenen.

De naam K’BAM! is een samenvoeging van de achternamen van de oorspronkelijke bandleden: Ocki Klootwijk, Ben Blaauw, Anton Arema en Pjotr van der Made. Toen Pjotr plaats maakte voor drummer Joeri Rook had ik geen zin om de bandnaam te veranderen in K’BAR, KRAB of BRAK of iets dergelijks dus heb ik maar een beetje aan Joeri’s achternaam zitten rommelen.

Mijn tekentalenten waren in elk geval van een dusdanige kwaliteit, dat je absoluut niet ziet dat ik heel iemand anders had getekend dan Joeri. Het heeft me in elk geval weer een tijdje van de straat gehouden…

Als je het verhaal wil lezen, klik dan op de thumbnails hier onder.

K'BAM! De akoestische rockband spelen nummers van AC/DC, Johnny Cash, the Beatles, The Golden Earring, Elvis, Radiohead, John Denver e.v.a. band boeken voor een trouwerij? Ben's Bookings heeft live muziek voor je feest, bruiloft, café, receptie of ander evenement.
K'BAM! De akoestische rockband band huren voor een feestje? Ben's Bookings heeft live muziek voor je feest, bruiloft, café, receptie of ander evenement.
K'BAM! De akoestische rockband. Band gezocht voor tuinfeest? Wij hebben een band voor elke gelegenheid.
K'BAM! De akoestische rockband. live muziek gezocht voor braderie? Wij hebben een zanger gitarist, akoestisch duo, een feestband, jazz combo en een bluesrock powertrio
K'BAM! De akoestische rockband. live muziek huren voor een juileum? Wij hebben een band voor elke gelegenheid.
K'BAM! De akoestische rockband. bandje boeken voor huwelijk? Wij hebben een zanger gitarist, akoestisch duo, een feestband, jazz combo en een bluesrock powertrio
K'BAM! De akoestische rockband. bandje boeken voor muziekcafé? Wij hebben een zanger gitarist, akoestisch duo, een feestband, jazz combo en een bluesrock powertrio.
K'BAM! De akoestische rockband. bandje boeken voor muziekcafé? Ben's Bookings heeft live muziek voor je feest, bruiloft, café, receptie of ander evenement.